Solberg 11-1 Ullevål

Siden forrige ukes kamp mot Stabæk var det en litt redusert tropp som skulle møte Ullevål i kveldens match. Hedda er ute med skade etter et stygt fall mot Stabæk og vi har Ronja, Linnea og Ragnhild også ute fra sist kamp. Ullevål spilte vi uavgjort med i treningskamp før sesongen, så dette er definitivt en kamp vi har sett for oss å sanke noe poeng i årets serie. Vi kommer best i gang best i gang da Susanne vinner ballen fra Ullevål etter 4 minutter spill og raider mot deres mål. Hun skyter fra ca 20 meter og i mål. Mål nummer to for dagen kommer etter en corner som vi skyter rett i muren foran Ullevål´s mål. Mathilde G får første retur som igjen går i blokka, men så kommer Mia på andre returen og feier ballen i netttaket. Korte tid etter kommer Helene fri på vår venstre kant, og får til en avslutning på mål. Mathilde G er nok en gang på første retur, men den blir blokket. Johanne kommer da på tredje retur og setter ballen i mål. Nok en gang bra trøkk av jentene foran Ullevåls mål. Siste målet i første omgang kommer da Stine setter fart på vår høyre kant. Hun drar av en Ullevål spiller og sender en knallhard pasning i retning av Susanne. Susanne gjør ingen feil fra 20 meters hold og setter ballen kontant i mål. 4-0 til pause.

Syv minutter ut i andre omgang er Susanne nok en gang inne i Ullevåls 17 meter, men blir felt. Hun tar straffen selv og setter den nede til høyre for keeper. 6-0 kommer fra et skudd fra vår venstre kant ved Helene. Hun skyter i fin bue over keeper å treffer på innsiden av stanga og i mål. Ida legger på til 7-0 med et skudd fra innslag på motsatt side. Etter 65 minutter spilt kommer Ullevåls eneste mål for kvelden. De har et godt driv oppover vår venstre side og vipper ballen inn foran mål. Den går dessverre forbi Selin i målet og ligger på målstreken før Ullevåls nr 17 – Linnea Gia Carlson Mouhleb får kjempet den over mållinja. 8-1 kommer av Mathilde G som vinner ballen etter en igangsetting fra Ullevål. Hun setter den kontant i mål alene med keeper. Ullevål kommer etter dette inn i en god periode og setter stadig oss under press med mye langballer mot vårt mål. Vi rir av presset, men det går da nesten 20 minutter uten mål til noen av lagene. 9-1 kommer da Helene vinner ballen fra Ullevåls libero på midtstreken. Hun setter da fart mot mål og setter den rolig i mål alene med keeper. 10-1 kommer på corner med et skudd i krysset av Cerine. Endelig begynner vi å se uttellingen av de mange timene vi har brukt på skuddrangen i sommer. 11-1 kommer da Andrea spiler Susanne opp på kanten. Susanne slår den hardt inn på mål og finner Mathilde G som får kjempet ballen i mål fra kloss hold.

En fantastisk fin kamp for vår del og det er godt å se at det vi forsøker å trene på, det ser vi også igjen i kampene våre. Susanne ble kåret til dagens Solbergjente av en nøytral jury. Vi takker Ullevål, dommerne og publikum for kampen!

SOLBERG – ULLEVÅL 11-1 (4-0)
1-0: Susanne Agdestein
2-0: Mia Aasand
3-0: Johanne Eystø
4-0: Susanne Agdestein (Stine Amundsen)
5-0: Susanne Agdestein
6-0: Selvmål
7-0: Ida Formo