Rapport:
Solberg 2-1 Stabæk

Vi møtte Stabæk på glimrende forhold nok en gang på Solbergbanen. Banemannskapet hade lagt ned noen timer denne lørdag for å sikre optimale forhold. Etter 7-0 tap på plassen sist var det bære elle briste for oss i dag, så vi la en offensiv taktikk fra start. Det høye presset gjorde at Stabæk gjorde flere feil i eget forsvar og vi kom til store sjanser. 1-0 kom ved Andrea Hegg Riegels etter nettopp dette høye presset. Stabæk forsøker å vende spillet i eget forsvar men der lurer Andrea og snapper opp ballen. Alene med keeper setter hun den kontant oppe til hjørnet. 2-0 kommer ved en enorm jobb av Mathilde Gommerud da hun henter opp en ball på vei ut av banen og slår Ragnhild Heinz alene foran mål. Alene med keeper gjør hun ingen feil og etter ca 15 minutter spilt så leder vi 2-0. Stabæk kommer mer inn i kampen utover omgangen og setter Selin på prøve flere ganger. Etter 38 minutter spilt kommer derimot utligningen etter et frislag av Martine Døhlen Holm. Resultatet til pause er da 2-1.

I andre omgang presser Stabæk nok en gang på mot et godt defensivt organisert Solberg lag. Det blir en del frislag og cornere til begge lag, men Solberg klarer å holde av for presset og vinner fortjent 2-1. Banens beste kåret av en uavhengig jury ble i dag Johanne Eystø. En utrolig prestasjon av jentene som nå skal inn å spille semifinale 3 på Plassen kunstis allerede i morgen kl 11. Håper vi ser dere der.

SOLBERG – STABÆK 2-1 (2-1)
1-0: Andrea Riegels
2-0: Ragnhild Heintz (Matilde Gommerud)
2-1: Martine Døhlen Holm (Maria Skavhaug)