Solberg 2-8 Ready

Fredag kveld var det duket for kvartfinale nummer 2 og Solberg tok i mot Ready på Solbergbanen. Været var dårlig hele dagen, men lettet rett før kampstart som gjorde spilleforholdene gode da dommeren blåste i fløyta. Ready sjokkåpnet og tok ledelsen allerede etter 45 sekunder. Isac Jerner dro seg rundt på høyresiden og foran mål fikk Gustav Eriksson stå helt umarkert og kunne enkelt gjøre 1-0 for Ready. Ready virker aggressive og på fra start og økte til 2-0 ved samme mann noen minutter senere. Eriksson var først fremme på en retur på corner og doblet ledelsen for gjestene. Solberg hadde en del ball, men slet veldig med å trenge gjennom et tett Ready-forsvar.

Øyvind Bø Johnsen med knallscoring fra langt hold

Etter 27 minutter økte Ready til 3-0 da Adrian Johansson fikk kanontreff på en corner fra høyre. Ballen smalt i nettaket bak Ole Tobias Fevang i Solberg-målet. Nå hadde nedbøren begynt igjen og gjorde forholdene vanskelige den siste halvdelen av 1. omgang. Og etter Readys tredje scoring løftet hjemmelaget seg markant. Etter 34 minutter fikk Eirik Bø Johnsen bra treff på en corner fra høyre og reduserte til 1-3. Solberg løftet flere baller inn i feltet og skapte flere farligheter, men Christoffer Andersen-Gott i Readys mål hadde flere bra redninger i denne perioden. Solberg fikk ikke mer uttelling og dermed gikk lagene til pause på stillingen 3-1 til Ready.

“Både vi på sida og spillerne er skuffet over hva vi presterer”

Robert Arnesen

Ole Tobias Fevang prøver febrilsk å holde Ready-angriperne unna målet

Solberg fortsatte i samme stil i 2. omgang og tok tak i kampen. Etter få minutter fikk Øyvind Bø Johnsen bra treff fra langt hold og en ny redusering til 2-3 var et faktum. Like etter fikk Ready med seg en straffe som så noe billig ut og Felix Ljungberg var sikker fra merket og økte til 4-2. Herfra og ut var det kun ett lag på banen og det var Ready. Solberg så resignerte ut og målene trillet inn bak Fevang med jevne mellomrom. Gustav Eriksson økte til 5-2 etter 65 minutter og bare minuttet senere økte Elias Lövstedt til 6-2 på en retur. Da tok Solberg timeout for å prøve å komme tilbake i kampen.

“Vi har snudd 0-2 til 3-2 før”

Emil Gulbrandsen ble dagens Solberg-gutt

Timeouten hjalp lite og det var tydelig at tankene allerede var på neste kamp for Solberg. Ready kontrollerte kampen og rakk å putte på to mål til før dommerne blåste av kampen. Først gjorde Gustav Eriksson sitt fjerde før Adrian Johansson fastsatte sluttresultatet til 8-2 rett før slutt. Om man ser bort fra slutten av 1. omgang og starten av 2. omgang var Ready flere nummer for store i kveld. En skuffende prestasjon av et hjemmelag som så resignerte ut i store deler av kampen. Nå har Solberg kniven på strupen og MÅ vinne 3 kamper på rad. Første mulighet blir på Gressbanen førstkommende søndag kl 16:00.

SOLBERG – READY 2-8 (1-3)
0-1: Gustav Eriksson (Isac Jerner)
0-2: Gustav Eriksson
0-3: Adrian Johansson (Felix Ljungberg)
1-3: Eirik Bø Johnsen (Christopher Nålby)
2-3: Øyvind Bø Johnsen (Emil Gulbrandsen)
2-4: Felix Ljungberg
2-5: Gustav Eriksson (Elias Lövstedt)