Solberg 3-1 Høvik

Kampen starter bra med høyt tempo og Høvik er tidlig frempå med et par muligheter på corner. 1-0 kommer derimot til Solberg etter 8 minutter da Mia sender en pasning høyt i banen som blir fanget opp av Matilde G. Hun drar av en Høvik-spiller før hun spiller Andrea alene med keeper, og hun gjør ingen feil. Høvik presser stadig mer på utover omgangen og er stadig farlige både på cornere og skudd. Utligningen kommer etter 43 minutter da Follesø skyter fra innslag fra midten og rett i mål. På overtid i første omgang får Helene en gratissjanse alene med keeper etter et balltap av Høvik, men desverre setter hun den utenfor.

Høvik starter best i andre omgang og setter stadig Hedda på prøve med skudd fra distanse. Der er derimot Solberg som får mål ved et skudd fra Helene fra ca 25 meter og det står 2-1. Helene kommer nok en gang fri etter 52 minutter da Susanne flipper henne igjennom. Denne gangen gjør hun ingen feil alene med keeper og det står 3-1. Høvik jager nå en utligning, men en sterk defensiv og en god keeper i vårt mål gjør at kampen ender 3-1. Vi takker Høvik for en jevn og god match, og gleder oss også til å møte de igjen om 2 uker på Høvikbanen.

SOLBERG – HØVIK 3-1 (1-1)
1-0: Andrea Riegels (Matilde Gommerud)
1-1: Sandra Follesø
2-1: Helene Marie Skaret
3-1: Helene Marie Skaret (Susanne Agdestein)