Rapport:
Solberg 3-5 Ready

Vi skulle møte Ready i siste kamp i serien for begge hjemme på Solbergbanen. Vi møtte de allerede for en uke siden, og da endte det 2-0 til Ready i en kamp med mye snøfall. Været denne gangen var det ikke noe å klage på og forholdene var fine som de oftest er på Solbergbanen.

Kampen starter med et press fra Ready, noe vi antok de ville gjøre fra start. Vi skaper noen kontringer der vi får brukbare sjanser, men de blir stoppet av Readys keeper Karen Solem Knutsen. Etter 18 minutter finner derimot Ready veien igjennom Solberg sitt forsvar og det er Filippa Horn som spiller igjennom Marie Dregler. Hun gjør ingen feil og stillingen er 0-1. Ready fortsetter sitt press, men skaper ikke så mye annet enn skudd fra distanse. Etter 29 spilte minutter slår Martine Døhlen Holm ballen inn foran mål og der kommer Helle Berntsen-Lillejord og styrer ballen på direkten inn i mål. Et fantastisk samspill og det står 1-1. Første omgang ebber da ut med uavgjort.

I andre omgang er det Solberg som kommer best i gang og skaper noen cornere. I det 48 minutt er det nettopp på corner Martine Døhlen Holm dunker ballen i krysset til 2-1. Hun får assisten fra Ida Edland Formo. Dette motiverer selvfølgelig veldig for hjemmelaget og den defensive jobbingen sitter nå enda bedre enn i første omgang. Ready presser fortsatt og skaper flere cornere, men rusen til Solberg er helt fantastisk og slipper ikke noe igjennom. Etter en variant på corner er det nok en gang Marie Dregler som er frempå og lurer ballen inn i mål til 2-2. Hun blir assistert av Ina Kim Dahl. Etter 77 spilte minutter svarer Solberg nok en gang med Andre Riegels. Hun skyter fra tilnærmet død vinkel nesten nede ved hjørneflagget, men ballen går utrolig nok inn i mål og stillingen er 3-2 til Solberg. I Drammen får vi også rapporter om at Høvik leder mot Drammen og dette betyr at vi kun er få minutter unna en potensiell tredjeplass i Dameserien. Etter 82 spilte minutter skyter Fillippa Horn og Selin Sucu Klem må gi en retur. På returen dukker Linnea Nordstad Grønquist opp og setter ballen i mål til 3-3. I det 83 minutt scorer Ready på corner til 3-4, denne gangen ved Ina Kim Dahl. Vi prøver å kjempe oss inn i kampen igjen ved å gå litt mer offensivt til verks. Slik det står nå har vi alt å vinne og ingenting å tape. Dessverre er det Ready som setter sluttresultatet ved Ina Kim Dahl til 3-5. Dette betyr at vi ender på fjerdeplass i årets sesong og det er da Ready som er seriemestere. Vi takker for kampen og gratulerer så mye med seriegull!

Nå er det full fokus på semifinalene allerede nå til helgen. Håper dere kommer å støtter oss!

SOLBERG – READY 3-5 (1-1)
0-1: Marie Dregler (Filippa Horn)
1-1: Helle Berntsen-Lillejord (Martine Døhlen Holm)
2-1: Martine Døhlen Holm (Ida Edland Formo)
2-2: Marie Dregler (Ina Dahl)
3-2: Andrea Riegels
3-3: Linnea Grönquist
3-4: Ina Dahl (Isabel Robertsen)