Solberg 4-2 Ullevål

Endelig var det seriestart og vi skulle møte Ullevål denne tirsdagskvelden. Vi har møtt Ullevål et par ganger tidligere i sesongoppkjøringen og vi har vunnet begge oppgjørene. Begge kampene har vært jevnspilte og vi venter en jevnspilt kamp også denne kvelden.

Kampen er kun 30 sekunder gammel da Ullevål sjokkåpner med 0-1 etter en retur av Selin Sucu Klem på et skudd fra vinkel. Der dukker ikke uventet Ingebjørg Kvaal-Knutsen og setter ballen i et åpent mål. Etter fire minutter bryter Helene Skaret ballen utenfor 17 meter etter en feilpasning i Ullevål-forsvaret. Hun drar av en spiller og skyter ballen kontant i hjørnet. 1-1 er nå stillingen. Etter en målrik start setter kampen seg litt mer og begge lag skaper en del cornere uten å få noen særlig uttelling på disse. Etter 20 minutter kaster Selin Sucu Klem langt på Helle Berntsen-Lillejord som skyter fra skrå vinkel. Keeper redder, men der dukker Helene Skaret opp på returen og kjemper ballen i mål. Det blir igjen en periode med mye cornere og litt rotete spill fra begge lag. Omgangen ebber ut i 2-1 til Solberg.

Andre omgang er i gang og etter 57 spilte minutter får Ullevål et innslag som dunkes på mål. Umarkert står Ingebjørg Kvaal-Knutsen på bakre og setter ballen på direkten i netttaket. Stillingen er da 2-2. Kun to minutter senere så er Helene Skaret på ballen og setter en venstre corner til 3-2. Kampen lever virkelig og det er mye sjanser til begge lag. Ullevål kommer sterkere og sterkere, men Selin Sucu Klem holder Solberg inne med mye fine redninger. Etter 75 spilte minutter bryter Martine Døhlen Holm ballen på egen halvdel og sette fart mot Ullevål forsvaret. Hun blir presset ut i dårlig vinkel, men klarer allikevel å få avsluttet på mål. På returen kommer Susanne Agdestein i full fart og gjør sitt første seriemål for sesongen. Et sterkt ettertrykk på kontringen der ga belønning i en scoring. Ullevål presser og presser mot slutten av kampen, men finner ikke hull på et meget godt defensivt Solberg lag. Kampen ender 4-2 til Solberg og sesongens første seier er i boks.

Vi takker Ullevål for en meget jevn kamp! Banens beste spiller ble Helen Skaret med sine tre scoringer og sterke defensive jobbing fra topp!

SOLBERG – ULLEVÅl 4-2 (2-1)
0-1: Ingebjørg Kvaal-Knutsen
1-1: Helene Skaret
2-1: Helene Skaret
2-2: Ingebjørg Kvaal-Knutsen (Ingeborg Elise Korsvoll Nordtvedt)
3-2: Helene Skaret (Andrea Riegels)
4-2: Susanne Agdestein