Solberg 4-3 Ullevål

Vi skulle møte et nykomponert Ullevål-lag etter to økter på is i går. Det lå litt spenning i luften for begge lag vil jeg tro da de fleste jentene som spilte for Stabæk har gått til enten Solberg eller Ullevål foran denne sesongen. Vi startet litt rotete, men etter 20 minutter kom vi bedre inn i kampen og klarte å sette eget spill. Vi hadde flere gode sjanser, men den som fikk hull på byllen på sedvanlig vis var Ida Formo som knallet til fra 30 meter som vanlig og ballen gikk rett i kassa. Ullevål hadde også flere sjanser, men bakerst hos Solberg sto Selin Sucu Klem som en vegg. Stillingen endte 1-0 i første omgang.

I pausen byttet vi Selin med Merethe og i tillegg måtte Hedda avbryte kampen da hun ikke følte seg bra. Rett fra start setter Ullevål opp farten og kommer til slutt alene med Merethe. Ballen settes utagbart opp i nettaket og stillingen er 1-1. I denne perioden roter vi litt til igjen og Ullevål får en del unødvendig cornere. En av disse får de uttelling på med et skudd i krysset. Kun noen få minutter etter får de nok en corner som de sitter i nettaket. Ullevål har snudd kampen til 1-3, men det er fortsatt 25 minutter igjen. Vi jobber oss inn i kampen og får mange sjanser, men en meget god Ullevål-keeper holder oss på 2 måls avstand. Til slutt utnytter Ragnhild en feil i Ullevåls forsvar og setter 2-3 målet. Nå har vi fått blod på tann og etter et skudd fra Ida er Helene først framme på returen og setter 3-3 målet. Et nesten identisk mål kommer da Helle fyrer av på frislag og den som kaster seg inn for seiersmålet er Johanne. Med kun 2 minutter igjen så klarer vi å holde Ullevål unna i sluttminuttene og tar seieren hjem denne gangen. En fortjent seier sett til sjansene, men vi har mye å jobbe med før seierstart.