Solberg 4-4 Drammen

Det var en flott isflate som møtte oss en tirsdag kveld på Solbergbanen da vi skulle møte Drammen. Drammen kom best i gang og setter oss umiddelbart under press. På det tredje hjørneslaget på de første ti minuttene sitter scoringen for Drammen. Etter 33 minutter sitter Drammen sin andre scoring da en uheldig Ragnhild faller på vei mot eget mål og setter Drammen sin spiller alene med Selin. Etter 37 minutter får vi endelig vår redusering da Susanne drar seg igjennom på vår vestre kant og skyter kontant til høyre for keeper. Etter 44 minutter får Mathilde G en sjanse alene med keeper etter en lang klarering bakfra. Hun runder keeper, men får satt ballen i nettveggen fra skrå vinkel. 1-3 til Drammen kommer etter 47 minutter etter en retur på et skudd. Solberg forsvaret sover på jobb og Drammen sin spiss får en enkel jobb på returen.

Andre omgang starter bedre med en redusering allerede etter 24 sekunder av Johanne Eystø. Hun går opp på vår venstre side og skyter rett under skinna til keeper. Etter 66 minutter går Drammen opp til 2-4 på nok en corner. Dette var forøvrig Drammen sin 16 corner hittil i kampen. Vi får endelig redusering 3-4 i det 83 minutt da Susanne henter ball fra egen keeper og raider igjennom hele Drammen før hun spiller Mathilde G på blank kasse. 4-4 kommer på et innslag der vi kriger ballen i mål etter retur fra keeper. Ragnhild er sist på ballen og kan juble for utligningen. Både Drammen og vi hadde muligheter på slutten, men kampen ebber ut i 4-4. Vi takker Drammen for en jevnspilt kamp.

SOLBERG – DRAMMEN 4-4 (1-3)
0-1: Lene Aamodt (Andrine Høydahl)
0-2: Maja Muri
1-2: Susanne Agdestein (Selin Sucu Klem)
1-3: Maja Muri
2-3: Johanne Eystø
2-4: Lene Aamodt (Maja Muri)
3-4: Matilde Gommerud (Susanne Agdestein)
4-4: Ragnhild Elisabeth Heintz (Helene Marie Skaret)