Solberg 4-5 Drammen

Vi møtte Drammen Bandy denne tirsdagen på Solbergbanen. Sist møte endte 5-3 til Drammen på Marienlyst. Det er vanskelige forhold på Solbergbanen med mye snø som legger seg på banen.

Det er Drammen som åpner best denne kampen og det er Lene Aamodt som er målscorer. Hun kommer løs på venstresiden og skyter et langskudd fra distanse. Etter 10 spilte minutter svarer Solberg med Martine Døhlen Holm på corner. Solberg presser på i denne perioden og etter 13 minutter får de uttelling. Ballen bli slått hardt på mål og etter en dårlig klarering ender ballen hos Ida Edland Formo. Hun gjør ingen feil og banker ballen i mål. Stillingen er 2-1. Solberg presser stadig på og skaper flere god sjanser på lange kast fra Selin Sucu Klem. Kun slurv i øyeblikket gjør at vi ikke leder mer her nå. Etter 31 spilte minutter får Solberg straffe da Drammen sin spiller header ballen innenfor 17-meteren. Fra straffemerket skyter Martine Dølen Holm kontant i mål til 3-1. Etter 38 spilte minutter er det Drammen sin tur til å få straffe. Der gjør Lene Aamodt ingen feil og stillingen er 3-2. Etter 43 minutter dukker Maja Muri opp på et innslag og styrer ballen i mål til 3-3. Drammen har da kjempet seg tilbake i kampen etter å ha ligget under. Stillingen er 3-3 til pause.

Umiddelbart fra start i andre omgang setter Martine Døhlen Holm fart fra egen halvdel og blir til slutt lagt i bakken innenfor 17 meteren. Det blir straffe og Martine gjør heller ikke feil denne gangen. Stillingen er da 4-3. Solberg presser på for enda en et mål, men en god Drammenskeeper holder de inne i kampen. Etter 68 spilte minutter blir Lene Aamodt felt etter en kontring og dommeren dømmer straffe. Lene Aamodt tar den selv og gjør ingen feil. Stillingen er da 4-4 med 20 minutter igjen å spille. Etter 78 spilte minutter kommer Drammen rundt på vår høyrekant etter et balltap på egen halvdel. Maja Muri kommer alene med Selin Sucu Klem, der Selin redder mesterlig. Dessverre så havner returen hos Hannah Martine Thim-Nordby som setter ballen i mål. Solberg presser på med flere cornere, men klarer ikke å få uttelling mot slutten.

Vi takker Drammen for kampen og ønsker lykke til videre i sesongen!

SOLBERG – DRAMMEN 4-5 (3-3)
0-1: Lene Aamodt (Hannah Martine Thim-Nordby)
1-1: Martine Døhlen Holm (Ida Edland Formo)
2-1: Ida Edland Formo
3-1: Martine Døhlen Holm
3-2: Lene Aamodt
3-3: Maja Muri (Elin Johannessen)
4-3: Martine Døhlen Holm