Solberg 6-0 Västanfors

Etter tapet for Tillberga lørdag kveld røyk sjansen for finale i Skärås Cup for andre året på rad. Dermed måtte Västanfors slås på søndag morgen for å bli nr 3 i gruppa. Arne Martin Sørlie gjorde sin første match i turneringen og kom inn i laget sammen med Lars Erik Grøtterud. Magnus Hansen og Tomas Formo gikk ut. Mats Andre Fridlund tok plassen i målet.  Solberg gikk aggressivt ut og presset Västanfors høyt i banen. Etter 4 minutter skaffet Christopher Nålby en corner fra høyre og den fikk Eirik Bø Johnsen kanontreff på og sendte Solberg i ledelsen med 1-0.  Solberg dominerte i innledningen og presset Västanfors tilbake i banen uten å skape de helt store sjansene. Etter 22 minutter kom Nålby på en kontring og dro seg helt fri med Gabriel Overmark i buret til Västanfors, men Overmark gjør en fantastisk redning ut til corner som ble resultatløs. Der burde det stått 2-0 til Solberg. Like etterpå vant Solberg ballen høyt i banen og Sondre Kristoffersen fyrer av fra 15 meter og sendte Solberg opp i 2-0. Etter 28 minutter kom Västanfors på en kontring og fikk til en brukbar avslutning i vinkel, men Fridlund reddet ganske enkelt. Dermed kunne lagene gå til pause på stillingen 2-0.

Solberg gikk rett i angrep og etter litt frem og tilbake inne i straffeområdet kunne Nålby sette ballen i mål og øke til 3-0. Solberg fortsatte sitt høye press og slapp ikke Västanfors til i det hele tatt. Like etter kom Solberg rundt på venstre kanten og Erik Fjeldheim fikk en kjempesjanse på bakre stolpe, men Overmark gjorde en kjemperedning og hindret scoring. Etter 39 minutter kom Emil Gulbrandsen rundt på høyre kant og innspillet fant Sondre Kristoffersen som enkelt kunne sette 4-0. Etter 45 fikk Arne Martin Sørlie en bra mulighet etter fint forarbeid av Gulbrandsen, men Overmark redder igjen. Like etterpå kom 5-0 da Gulbrandsen fikk bra treff fra langt hold. Etter 50 minutter fikk Västanfors en bra skuddmulighet i vinkel, men Fridlund gjorde en bra redning. Like før slutt fastsatte Eirik Bø Johnsen sluttresultatet til 6-0 etter forarbeid av Sondre Kristoffersen.

Kampen ebbet ut med 6-0 til Solberg der Solberg dominerte totalt og kunne vunnet mye mer. En bra match som avsluttet gruppespillet. Nå venter en plasseringsmatch kl 13:30, motstanden er ikke klar enda.

SOLBERG – VÄSTANFORS 6-0 (2-0)
1-0: Eirik Bø Johnsen (Eirik Lunden)
2-0: Sondre Kristoffersen (Eirik Bø Johnsen)
3-0: Christopher Nålby
4-0: Sondre Kristoffersen (Emil Gulbrandsen)
5-0: Emil Gulbrandsen (Eirik Bø Johnsen)
6-0: Eirik Bø Johnsen (Sondre Kristoffersen)