Rapport:
Solberg 8-1 Høvik

Vi skulle møte Høvik denne tirsdagskvelden på Solbergbanen. En kamp som betyr mye for begge lag i forhold til hvem som skal spille sluttspill i årets sesong. Kampen starter litt forsiktig fra begge lag, men Solberg skaper de største sjansene. Etter 15 minutter drar Susanne Agdestein seg forbi hele Høvikforsvaret, men setter ballen utenfor alene med keeper. Kort tid etter er Høvik frempå etter en retur på et skudd inn foran mål, men Solberg klarerer akkurat tidsnok. Etter 21 spilte minutter kommer det første målet. Det er Helene Skaret som er nesten nede ved hjørneflagget, men klarer å sette ballen inn foran mål. Der kommer Martine Døhlen med et skudd på direkten og ballen går helt inn ved stolperoten av målet. Etter 24 minutter får vi et frislag fra 20 meter. Ida Formo banker den på mål og keeper må gi retur. Der dukker Susanne Agdestein opp og setter ballen i mål til 2-0. Etter 35 minutter kommer 3-0 ved Helle Berntsen-Lillejord. Hun får tak i ballen høy i banen og fyrer av et skudd som går direkte i mål. I det 38 minutt kommer 4-0 og nok en gang er det Martine Døhlen Holm. Hun får ballen på egen halvdel av Ida Formo, og setter kursen mot Høvik sitt forsvar. Fra 25 meter så limer hun ballen i taket. Dagens peneste mål så langt. Dette blir også pauseresultatet.

Andre omgang er kun tre minutter gammel da Helle Berntsen-Lillejord raider oppover mot Høvik sitt forsvar. Hun trer så Susanne Agdestein alene med keeper ute til Høyre. Susanne gjør ingen feil alene med keeper og stillingen er 5-0. Dette også et meget pent mål av Solberg. Direkte fra avslag fro Høvik er det Sandra Andresen Follesø som setter fart. Hun skyter fra skrå vinkel fra ca 20 meter og ballen sniker seg under hanskene til keeper. Stillingen er nå 5-1. Etter 58 spilte minutter får vi et frislag nesten nede ved hjørneflagget. Stine Amundsen teker ballen og Martine Døhlen Holm skyter også fra den vinkelen. Ballen går som et prosjektil i langhjørnet bak keeper til 6-1. I det 72 minutt er det Helle Berntsen-Lillejord som er på fremover i stor fart. Hun danser seg forbi Høvik forsvaret og legger på til 7-1. I det 87 minutt kommer kanskje kampens fineste mål. Martine Døhlen Holm slår et innslag fra 40 meter i lufta som Helle Berntsen-Lillejord skyter på direkten rett i kassa. Flott timing der og stillingen blir 8-1. Det blir også sluttresultatet i kampen.

Vi takker Høvik for kampen og ønsker lykke til videre i sesongen. Da Drammen vant sin kamp over Ullevål så er det nå klart at det blir sluttspill på Solberg også i årets sesong. Både Høvik og Ullevål har kun en kamp igjen og har ikke mulighet til å ta igjen oss på poeng. Det er veldig gledelig i en sesong vi har slitt litt med å finne spillet vårt. Nå satser vi på å fullføre serien i god stil, samtidig slå godt fra oss i semifinalene i sluttspillet.

SOLBERG – HØVIK 8-1 (4-0)
1-0: Martine Døhlen Holm (Helene Marie Skaret)
2-0: Susanne Agdestein (Ida Edland Formo)
3-0: Helle Berntsen-Lillejord
4-0: Martine Døhlen Holm (Ida Edland Formo)
5-0: Susanne Agdestein (Helle Berntsen-Lillejord)
5-1: Sandra Follesø (Karoline Torbjørnsdal)
6-1: Martine Døhlen Holm (Stine Amundsen)
7-1: Helle Berntsen-Lillejord
8-1: Helle Berntsen-Lillejord (Martine Døhlen Holm)

CORNERE
Solberg: 7
Høvik: 1

UTVISNINGER
Solberg: Ingen
Høvik: 5 min

Solbergs lag
1. Merethe Amundsen
2. Andrea Riegels
4. Ela Demirørs
8. Helle Berntsen-Lillejord (3 mål, 1 assist)
9. Martine Døhlen Holm (3 mål, 1 assist)
10. Ronja Thorvaldsen
11. Matilde Gommerud
14. Hedda Fjeldheim
16. Ida Edland Formo (2 assist)
21. Susanne Agdestein (2 mål)
26. Stine Amundsen (1 assist)
90. Cerine Ludvigsen Moen
91. Helene Marie Skaret (1 assist)
99. Selin Sucu Klem