Stabæk 3-0 Solberg

En tidlig søndag morgen kun timer etter forrige semifinale er vi nå klare med skøyter på beina for å møte Stabæk igjen. Isen ser flott ut og sola skinner. Alt ligger til rette for en flott bandykamp. Vi får dessverre værst mulig start allerede etter 3 minutter spill da Helle Berntsen-Lillejord fyrer av på en frislag. Ballen toucher ei Solberg kølle og setter vår keeper Selin Sucu Klem ut av spill. Vi jobber oss inn i kampen igjen å forsøker å sette press på Stabæk også i denne kampen. Rett før pause i det 44 minuttet skjer det nok en gang et ballen treffer en Solberg kølle etter å ha blitt slått inn foran målet. Dette blir også notert som et selvmål av dommerne og stillingen til pause er da 2-0.

I andre omgang presser vi på for utligningen men vi kommer sjelden nærmere enn noen cornere og skudd fra distanse på et tett og godt Stabæk lag. Det er derimot Stabæk som legger på til 3-0 på corner med kaptein Lene Skrettingland. Vi tar en timeout for å prøve å skvise det siste vi har av krefter igjen til en sluttspurt. Stabæk ligger enda mer defensivt nå for å sikre seieren. Vi er farlig frempå med et skudd av Susanne Agdestein mot krysset, men her varter keeper Hanne L’Orsa opp en kanon redning og avverger mål til Solberg. Kampen ebbet ut ut i et vel fortjent 3-0 til Stabæk. Vi sier takk for oss i en helt utrolig sesong for vår del, og ønsker finale lagene Stabæk – Ready lykke til på fredag.

STABÆK – SOLBERG 3-0 (2-0)
1-0: Helle Berntsen-Lillejord (Beate Bjølgerud Nygaard)
2-0: Selvmål
3-0: Lene Skrettingland (Maria Skavhaug)