Stabæk 7-0 Solberg

Endelig var det tid for sluttspill og etter trekninger i går kveld skulle vi møte Stabæk på plassen allerede søndag morgen kl 10. Det var flotte forhold og tendenser til sol. Etter en jevn start med mye krig på midten av banen er det Stabæk som får hull på byllen etter 29 minutter. Stabæk slår et innslag inn som går mellom hele forsvaret og finner Martine Dølen Holm på bakre som ikke gjør noen feil alene med keeper. Få minutter etter dette slår Stabæk nok et innlegg som treffer en Solberg spiller i hjelmen og går inn i eget mål. Dette trengte vi ikke rett før pause og stillingen er 2-0.

I andre omgang kommer også Stabæk best i gang. Nok et innslag blir dunket på mål og Ingebjørg Kvaal-Knutsen er først på returen og det står 3-0. 4-0 kommer på en retur etter en corner der Stabæk nok en gang er først på returen. Christine Røde Brenne er da målscorer. Etter 65 minutter spilt kommer 5-0 etter et flott langskudd av Martine Dølen Holm. Vibeke Tonning legger på til 6-0 og Hedda-Sofie Storhaug Bærøe fastsetter sluttresultatet til 7-0.

Det ble dessverre en tung dag på jobben for jentene i dag, og det var mange tunge ben etter en tøff kamp mot NTNUI i går. Vi takker Stabæk for kampen og velkommen til semifinale 2 på Solbergbanen 4.Mars.

STABÆK – SOLBERG 7-0 (2-0)
1-0: Martine Døhlen Holm (Maria Skavhaug)
2-0: Selvmål
3-0: Ingebjørg Kvaal-Knutsen (Christine Røde Brenne)
4-0: Christine Røde Brenne (Ingebjørg Kvaal-Knutsen)
5-0: Martine Døhlen Holm (Helle Berntsen-Lillejord)
6-0: Vibeke Tonning
7-0: Hedda-Sofie Storhaug Bærøe