Tillberga 4-2 Solberg

I lørdagens andre kamp møtte Solberg hjemmefavoritten Tillberga som også var finalemotstander i fjorårets cup. Eirik Lunden og Tomas Formo kom inn i laget for Lars Erik Grøtterud og Henrik Kristoffersen. Solberg stjal ballen fra Tillberga etter kun 20 sekunder og fikk en kanonmulighet ved Christopher Nålby. Like etter fikk Edvin Porsvald en kjempemulighet alene med Ole Tobias Fevang, men avslutningen gikk utenfor. Porsvald fikk revansje på seg selv like etterpå og satte 1-0 for Tillberga etter 3 minutter. 2-0 kom like etterpå da Figge Nilsson plukket opp en retur og satte ballen i åpent mål. En fantastisk start for Tillberga og således elendig for Solberg. Etter 11 minutter fikk Tillberga en fantastisk mulighet til å øke til 3-0 etter meget bra spill, men avslutningen ble litt for svak. Tillberga dominerte stort første kvarteret og kunne ledet med flere mål. Ofte var det kaptein Emil Juhlén som dro opp angrepene for hjemmelaget.

Etter 19 minutter snappet Nålby opp en feilpasning fra Tillberga og dro seg lekkert forbi forsvaret og rundet keeper før han satte ballen enkelt i mål. Litt mot spillets gang, men en nydelig scoring av Nålby og dermed redusering til 2-1. Solberg jobbet seg mer og mer inn i kampen etter en sterk start av hjemmelaget og skapte en del farligheter mot slutten av omgangen. Like før pause fikk Tillberga en stor mulighet da de kom rundt på høyre, men avslutningen gikk utenfor. Dermed gikk lagene til pause med 2-1 for Tillberga, noe Solberg kunne være mest fornøyd med ut fra spill og sjanser.

Etter en rolig start på 2. omgang fikk Figge Nilsson en stor mulighet etter 35 minutter, men avslutningen gikk utenfor. Like etter jobbet Solberg seg til en corner fra høyre og Eirik Bø Johnsen takket for tilliten og dunket ballen opp i nettaket. Et fantastisk treff fra Solbergs kaptein og han utlignet dermed til 2-2. Noen minutter senere fikk Emil Gulbrandsen bra treff fra langt hold, men ballen snek seg like utenfor stolpen. Etter 44 minutter tok Tillberga tilbake ledelsen da Rasmus Fridolfsson fikk ett bra treff fra langt hold og dermed gikk Tillberga opp i 3-2. Etter 48 minutter fikk Tillberga inn 4-2, men målet ble annullert for høy kølle. Like etter ligger ballen og danser på mållinjen til Ole Tobias Fevang, men Tillberga får ikke ballen i mål. Like etter gjorde Fevang en bra redning på et langskudd, Tillberga presset virkelig på for å avgjøre kampen i denne perioden. Og 4-2 skulle komme like etterpå da Anton Hellmyrs styrte inn et innspill fra Fridolfsson.

Kampen ebbet ut i 4-2 til Tillberga og samme resultat som fjorårets finale. Dermed er også muligheten for en ny finale for Solberg borte. Nå venter Västanfors søndag morgen kl 09:00.

TILLBERGA – SOLBERG 4-2 (2-1)
1-0: Edvin Porsvald (Figge Nilsson)
2-0: Figge Nilsson
2-1: Christopher Nålby
2-2: Eirik Bø Johnsen (Eirik Lunden)
3-2: Rasmus Fridolfsson
4-2: Anton Hellmyrs (Rasmus Fridolfsson)