Ullevål 1-4 Solberg

Vi møtte Ullevål borte denne tirsdagen i en kamp som var meget viktig for begge lag. Ullevål er også et av de lagene vi har møtt flest ganger i år med flere treningskamper inkludert, så alt lå til rette for en spennende kamp. På tabellen lå Ullevål med tre poeng og vi hadde kun to. Denne kampen måtte Solberg vinne skulle det fortsatt være mulighet for å nå sluttspillet.

Kampen er underveis og begge lag presser på. Solberg skaper flere sjanser på lange kast og det er bare tilfeldigheter som gjør at vi ikke er alene med keeper flere ganger. Begge lag skaper også cornere, men ingen klarer å få hull på byllen. Etter 27 spilte minutter kaster nok en gang Selin Sucu Klem en langball mot Ullevål sitt forsvar. Den går over alle og finner Helene Skaret alene med keeper. Hun gjør ingen feil og stillingen er 0-1. Noen få minutter seinere i det 33 minutt legger vi på til 0-2 ved Ida Formo. Hun skyter fra 30 meter og ballen går via en kølle og opp i krysset. Vanskelig å ta for Ullevåls keeper. Nå våkner Ullevål virkelig og fra avslag setter Ingebjørg Kvaal-Knutsen opp en voldsom fart og tråkler seg igjennom hele Solberg sitt forsvar. Selin Sucu Klem gjør her en fantastisk reaksjonsredning som gjør at stillingen fortsatt er 0-2. Dette blir også pauseresultatet i en jevn og spennende først omgang.

Andre omgang starter likt som første med flere sjanser til begge lag. Det skapes også flere cornere til begge lag, men ingen mål på disse. Solberg ligger strukturerte i forsvar noe som gjør at Ullevål må stort sett skyte fra distanse for å sette Selin Sucu Klem på prøve. Først etter 73 spilte minutter kommer neste mål og det er Helene Skaret som scorer på corner til 0-3. Etter 88 spilte minutter får endelig Ullevål hull på byllen etter et skudd fra Vibeke Tonning til 1-3. Med kun få minutter igjen + tillagt tid øyner Ullevål et lite håp her nå. Det er derimot Solberg ved Matilde Gommerud som fastsetter sluttresultatet til 1-4 i det 90 minutt. Målet kommer ved et langkast igjen fra Selin Sucu Klem som Helene Skaret plukker opp. Helene skyter på mål, men keeper gir retur og der dukker Matilde Gommerud opp.

Vi takker Ullevål for kampen og ønsker lykke til videre i sesongen.

ULLEVÅL – SOLBERG 1-4 (0-2)
0-1: Helene Marie Skaret (Selin Sucu Klem)
0-2: Ida Edland Formo
0-3: Helene Marie Skaret (Martine Døhlen Holm)
1-3: Vibeke Tonning
1-4: Matilde Gommerud