Ullevål 4-1 Solberg

Vi møtte Ullevål i Østlandsseriens andre kamp for oss etter at kampen vår på tirsdag mot Høvik ble avlyst. Ullevål hadde sist møtt Drammen i en jevn snøkamp der resultatet til slutt ble 4-4. Forholdene i dag var strålende, bortsett fra en litt ujevn isflate på grunn av trøbbel med ismaskinen på Bergbanen. Vi hadde for dagen dessverre flere spillere ute med sykdom, så benken i dag besto kun av to innbyttere i tillegg til reservekeeper. Ullevål kommer best i gang og allerede etter 38 sekunder scorer Ingebjørg Kvaal-Knutsen på et skudd fra vinkel som sitter oppi krysset. Etter 9 spiulte minutter er Ullevål på vei igjennom Solberg forsvaret igjen og blir felt. Straffen tas av Martine Hansen Bakken som ikke gjør noen feil. Solberg kjemper seg inn i kampen igjen og vi er farlige frempå med et par innslag som finner Susanne Agdestein foran mål. Hun flipper den på direkten, men en god redning av keeper hindrer målet. Omgangen ebber ut i 2-0 til Ullevål.

Vi presser på nok en gang i andre omgang, men sliter med å finne nettmaskene. Etter 55 spilte minutter er det nok en gang Ullevål som er frempå. Vibeke Tonning fyrer fra 25 meter og en uheldig Selin Sucu Klem må se ballen forsvinne under hanskene. Mot slutten av kampen får både Susanne Agdestein og Helle Berntsen-Lillejord skader i skulder regionen. Helle kaster inn håndkleet, men Susanne klarer å fortsette. Etter 89 spilte minutter finner Susanne Agdestein frem skytterferdighetene og dunker ballen i nettaket fra 25 minutter. På 3-1 prøver vi å mobilisere de siste kreftene, men dessverre holder Ullevål stand. 7 minutter på overtid scorer de også på hjørneslag ved Sofie Mjaaland. Stillingen ender da 4-1 til Ullevål. Dette var også Ullevål sin første seier på 2 år. Vi takker Ullevål for kampen og lover å komme sterkere tilbake!

ULLEVÅL – SOLBERG 4-1 (2-0)
1-0: Ingebjørg Kvaal-Knutsen (Lise Munch Nordheim)
2-0: Martine Bakken
3-0: Vibeke Tonning
3-1: Susanne Agdestein
4-1: Sofie Mjaaland