Ullevål 4-6 Solberg

Vi dro til Bergbanen for siste treningskamp før seriestart. Forholdene var meget bra denne kvelden da værgudene var med oss og alt lå til rette for en flott kamp. Kampstart skulle allerede være 18:20 så det blir ikke optimal oppladning til kampen da mange av jentene kom rett fra skole og jobb. Den eneste som gledes seg over dette var han som jobba i kantina på Bergbanen, da våre jenter raidet sjappa for nudler, sjokolade og energibarer.

Allerede etter to minutter får Helle knalltreff på vår første corner, og assist av Ragnhild. Etter fem minutter er det Helle sin tur til å assistere etter en flott langball finner hun Helene alene med keeper. Helene gjør ingen feil i det hun runder keeper og setter 0-2 til Solberg. Ullevål er raskt ute med å redusere til 1-2 etter seks spilte minutter. De kommer rundt på vår venstre side og vipper ballen inn. Vi prøver å klarere ballen, men den finner til slutt veien inn i målet. Målscorer 15# på Ullevål. Kampen er preget av høyt tempo og egentlig litt stress i begge lag. Ball innehav og sjanser bølger frem og tilbake nå i starten av kampen. Etter ti minutter scorer vi nok en gang på corner, denne gangen med Martine som limer ballen i taket. Assistert nok en gang av Ragnhild. Etter 19 minutter klareres ballen fra Ullevål og Mathilde G mottar ballen på midtsirkelen. Hun lader et skudd som spretter rett foran keeper og inn i mål. Stillingen er da 1-4 til Solberg. Kort tid etter er Ullevål fremme med redusering igjen til 2-4. Dette kommer etter et skudd fra vantet som Selin gir en retur på. Målscorer 17# Linnea Carlson Mouhleb. Stillingen ender 2-4 til pause.

Solberg er først frempå to minutter inn i andre omgang da Helle raider fra egen halvdel mot Ullevåls forsvar. Hun drar seg over på motsatt side og fyrer av et skudd som går rett i kassa til 2-5. Litt likt som i første omgang så bølger kampen frem og tilbake med flere sjanser til begge lag. Etter 53 spilte minutter reduserer Ullevål nok en gang etter et raid av 22# Ingebjørg Kvaal-Knutsen som vipper ballen i hjørnet fra kort hold. Ullevål er gode i denne perioden og presser stadig på et litt uorganisert Solberg lag. Etter 69 minutter får de nok en redusering etter et skudd fra innslag som går igjennom alle foran Solberg målet og inn i det lengste hjørnet. Målscorer 17#. Stillingen er da 4-5 og spenningen i kampen lever fortsatt. Etter 73 spilte minutter fanger Helene opp ballen etter ett balltap av Ullevål. Hun raider seg igjennom fire Ullevål spillere og skyter ballen helt klink bort i hjørnet. Utagbart for keeper og stillingen er 4-6 som også blir sluttresultatet.