Ready kommer til Solbergbanen

Søndag kl 18:00 spiller Solberg sin siste hjemmekamp i årets Eliteserie. Serietreer Ready kommer på besøk til Ælva. Solberg har hatt en svak periode og ligger på 5.plass, en plass laget også sannsynligvis ender på. Fokuset nå får være å finne formen og godfølelsen før sluttspillet der Solberg har en litt uvanlig rolle som underdog etter en uvanlig svak plassering i serien. Ready kjemper om bronsemedaljen mot Drammen og de lagene møtes i siste serierunde på Gressbanen. Da Solberg var på Gressbanen tidligere i vinter var det jevnt i en omgang før Ready dro fra mot slutten.

Fra kl 17:00 er alle velkommen på klubbhuset der det serveres boller, saft og kaffe. Det blir mulighet for bordtennis, biljard og brettspill. I tillegg kommer høydepunkter fra tidligere oppgjør mot Ready rulle på storskjermen.

Denne kvelden har Marius Austad selskap av forbundskaptein og tidligere Solberg-spiller Rickard Fritjofsson i kommentatorboksen. Rickard skal prate litt om tiden som har gått så langt som forbundskaptein, samt litt om fremtiden med kommende VM etter sesongen. Sendingen begynner 17:30.

FØLG KAMPEN VIA LIVEBANDY