Simon etter Kosa Cup

Hva er du mest fornøyd med i helgen?
Alt hva vi fikk med oss av video, inntrykk, bilder og erfaringer fra situasjoner som vi kan bruke nå før og under sesongen i arbeidet med vårt eget spill.

Hva er du minst fornøyd med i helgen?
Det ble utfordrende med skader og sykdom allerede fra avslag på fredag, hvilket gjorde at vi måtte bruke hele troppen. Spillere vi skulle hvile måtte spille hele kamper, spillere som skulle matches forsiktig fikk virkelig testet seg og noe av arbeidene våre ble vanskelige fordi alle ikke var tilgjengelig. Det var ikke slikt vi hadde planlagt helgen – men jeg syns både de som kom inn håndterte det veldig bra og også troppen generelt – så på mange måter ble det veldig positivt på tross av at det ikke var helt planlagt – det er tross alt sånn det er i idrett, skader og sykdom kommer alltid.

Generelle tanker om helgen?
Det ble som ventet en veldig intensiv helg – hvor vi på mange måter fikk testet oss på måter vi ikke hadde tenkt på på forhånd. En skikkelig ekstrem helg som jeg syns vi står godt i. Kult å se det nye anlegget til Rättvik også – de kan dette med bandyanlegg på andre siden av grensen.

Hvordan ser tiden ut fremover mot Superfinalen?
Den blir intensiv som alltid. Spillermøter, barmark og Kick Off er blant noe av det vi skal igjennom. Det er klart det er knyttet stor spenning til når vi får is osv – men i disse ekstreme tider må vi egentlig bare legge planene en uke av gangen og se hvor verden tar oss – samtidig som vi skal ha kvalitet og trøkk i alt vi gjør. Jeg tror jeg med sikkerhet kan si på vegne av alle hos oss at vi gleder oss veldig til å få trent og kjørt på egen is her i Solbergelva.