Simon før Kosa Cup

Veldig bra start på høsten i Västerås, det må være noe å bygge videre nå til helgen?
Absolutt, vi tok med oss mye fra Västerås som var positivt – en del av dette skal vi jobbe videre med i Rättvik. Så hadde vi kollektive og individuelle utfordringer som vi også gleder oss til å ta fatt på videre nå til helgen.

Får vi se omtrent samme tropp/lag i Rättvik?
Vi har en litt sykdom og småskader i troppen, men slik det ser ut nå så vil Lars Erik Grøtterud, Stian Østvold og Sondre Steiner gå inn for Henrik Johansen, Mats Fridlund og Magnus Hansen – ellers er troppen den samme.

Hva tenker du om motstanderne og mulighetene i cupen?
Det blir dessverre litt det samme som før Västerås, her er jeg ikke veldig sterk. Vi skal møte Akilles fra Finland, de har vi møtt flere ganger før og de har alltid bydd på sterk motstand. Så venter Falu BS bare noen timer etter, et godt lag fra Allsvenskan før vi neste dag skal måle krefter med Finspång som hva jeg vet er et sterkt 1. divisjon lag. Sånn på stående fot føler vi i sum at vi møter sterkere motstand denne helgen enn hva vi møtte i Västerås.

Det er et mye tettere program og dermed mindre tid til arbeidene rundt treningskampene våre, det blir en utfordring for oss, samtidig som det blir viktig å få mest mulig hvile mellom treningsmatchene så vi bestreber oss på høy kvalitet i alle øktene. Men vi har en rutinert tropp – så dette tror jeg vi skal klare å mestre.

Mulighetene for helgen ligger jo i det å få mest mulig ut av en slik arbeidshelg – stor is er jo dessverre luksus for oss på denne tiden av året og dermed særs viktig at vi utnytter disse helgene maks i forhold til det arbeidet vi står i.

Hva blir hovedfokuset i cupen?
Nei, det er jo som jeg sier at vi klarer å holde fokus igjennom denne intensive treningshelgen på det arbeidet vi står oppe i – slik at vi kan ha med oss mest mulig erfaringer og informasjon rundt dette hjem i den viktige treningshverdagen som venter oss når vi kommer hjem.