Simon før Skärås Cup

Hvordan har istreningene vært så langt?
Vi har kommet godt i gang – det har vært noen små endringer som vi sammen tror på at skal gjøre oss bedre, men ellers er mye likt fra de siste 2 årene. Det er selvfølgelig en utfordring å trene inne i en liten hockeyhall når alle aller helst vil være på stor is – men jeg syns troppen som vanlig håndterer det godt. Skal vi være helt ærlige skulle vi vil gjerne vært mere på is – men samtidig har vi fått veldig gode tider i år og sier vel oss fornøyde med det.

Hva blir hovedfokuset i cupen?
Vi har brukt tid på videreutvikling av noen av fasene i spillet vårt nå siden juni og har en plan på hvordan noe av det skal trenes inn under helgen – det blir faktisk veldig spennende å se hvor langt vi er kommet i det arbeidet ettersom det jo alltid er vanskelig i lagidrett og sette nye simultane handlinger i en gruppe sammen. Erfaringer fra tidligere har jo vist oss at dette kan gjøre oss frustrerte og at det er vanskeligere enn antatt, men vi har satt en målsetning internt for helgen ut ifra det arbeidet vi står inne i og vil ikke måle helgen i verken poeng eller seiere, så skal vi heller finne ro og ta lærdom av prosessen vi er inne i i stedet. Håpet er at vi lykkes bra med dette i helgen slik at vi allerede 14 dager etter kan trene inn de neste fasene i Rättvik.

Er alle friske og raske før helga?
Vi mangler Stian Østvold som har problemer med lysken, Even Gamst som har en håndskade, Lars Erik Grøtterud og Sondre Steiner som dessverre er forhindret fra å være med.

Får vi se noen nye spillere i løpet av helga?
Det kan være, det vet man jo egentlig aldri. Vi har med noen nye aspiranter som først og fremst er med for å lære – men jeg tror ikke jeg lover for mye om jeg avslører at jeg tror vi vil få se Eirik Lunden på isen igjen i helgen.

Hva vet dere om våre motstandere?
Der er jeg vel pinlig svak. Vi har brukt tiden på oss selv. Men som sagt har vi klare planer for hva vi skal jobbe med.  Jeg vet som de fleste andre her at vi møter et sammensatt lag fra Västerås, uten å ha noen anelse om nivået på det. Så møter vi finske Botnia som vi har møtt flere ganger, de har vi vel både tapt og vunnet mot før, de pleier å være bra og til slutt møter vi Västanfors fra Allsvenskan som også blir tøffe – så det blir spennende å se hvordan vi står i forhold til i fjor og i forhold til vår forhåpentlige videreutvikling.

Hva er målsetningen med cupen?
At vi sammen sitter igjen med bilder og informasjon på faser i spillet vårt som vi kan ta med oss inn i arbeidet de neste to ukene før Rättvik.