Simon før Ullevål

Bra start på sesongen med 3 poeng på de to første kampene mot tøff motstand. Hvordan ser du på helgen som har vært?
Den har da vært bra, utrolig godt for alle å komme i gang – det kjenner nok flere i bandy-Norge seg igjen i. Stabækkampen ble en litt berg og dalbane, vi føler vi burde hatt med oss alle poengene når vi henter inn 0-3 der og fører kampen såpass lenge, samtidig var det ikke langt unna at det ble tap og jeg tenker Stabæk sitter igjen med en lignende skuffende følelse – så da er vel kanskje uavgjort ok?

I går syns jeg vi er gode mot Drammen, vi har slitt der nede noen ganger nå og jeg føler vi er noenlunde stabilt bra gjennom kampen selv om det personlig for meg blir litt for spennende før vi avgjør mot slutten. Drammen er som de andre eliteserielagene bra og da syns jeg det er betryggende at vi ser ut slik som vi gjør mot dem.

Veldig hyggelig for oss å komme ned til Marienlyst å møte den energien jentene våre står for forresten – vi hadde garderobe vegg i vegg med dem og kunne nærmest kjenne gleden fra dem igjennom veggen – slikt får jo frem ekstra energi og smil hos oss også. En god søndag i Drammen.

Nå venter en periode med kamper mot lag som er tippet lenger ned på tabellen. Hva blir viktig i disse kampene fremover?
Tja, det deles jo kun ut maks 2 poeng pr kamp her i Eliteserien, men de deles ut for hver kamp – i så måte er alle kamper like viktige igjennom serien og det er meg bekjent ingen lag i Eliteserien som gir noe vekk uten at vi må slåss for det. Dermed er det viktig for oss å gå inn i de neste rundene med samme ydmykhet overfor hva det faktisk krever av oss for å ta 2 poeng.

Nå ser det ut til at været forandrer seg til det bedre – hvilket gir bedre is, det gleder vi oss til. Jeg tenker vi kommer til å ha enda litt mere ball de neste kampene og dermed blir det fint for oss å kunne terpe på eget spill litt ekstra, om vi klarer å holde oss stabilt oppe på et høyt nivå spillemessig.

Hvordan ser du på Ullevål i år?
Vi møtte dem i Rättvik og det ble jo tøft som alltid, ellers har jeg vel nesten ikke sett dem – jeg regner med at de ligner seg selv og kommer for å gi oss hard kamp om poengene.

Hvordan er stemningen i troppen?
Den opplever jeg som veldig god, endelig i gang og vi har en fokusert tropp som jobber hardt i hverdagen for å være best mulig forberedt mot de vi til en hver tid står ovenfor.