Simon om Skärås Cup

Etter helgens cup tok vi en prat med Simon Stavis om hans tanker etter helgen.

Hva er dine generelle betraktninger fra helga?
Vi har kommet lengre enn forventet i mye av arbeidene rundt spillet vårt – og det er gledelig, selv om det selvfølgelig er mye å jobbe med videre også. Det var første gang for oss på stor is i denne sesongen og det var vel også tydelig i visse deler av spillet i alle kampene, kanskje spesielt i situasjoner vi ikke har snakket om siden i fjor vinter – noe som er helt vanlig og ventet. Syns det var en bra helg bandymessig, men også med tanke på arrangementet – greit med hvile, vi bor og spiser bra – slikt betyr også mye for oss i en slik arbeidshelg.

Hva gledet deg mest?
Noen av de som spiller i de posisjonene som vi har endret mest i med tanke på vårt eget spill både defensivt og offensivt viste imponerende karakter syns jeg. Det er et slitsomt og ukomfortabelt arbeid og da er det ekstra gøy å se dedikasjonen som disse spillerne viser. Det syns jeg var spesielt bra og jeg er helt sikker på at dette vil bære frukter ut over i sesongen. Videre er det jo gøy for oss alle at resultatene er såpass gode når vi lykkes med det vi trener på – det gir oss jo selvtillit i det arbeidet vi er inne i og motivasjon i fortsettelsen av dette nå når treningshverdagen venter.

Hva kan forbedres? 
Alt vi holdt på med i helgen kan forbedres – det er jo på mange måter det slitsomme og spennende med bandy. Vi jakter detaljer, samhandling og centimetere. Nå syns jeg vi sitter igjen med flere svar enn spørsmål etter helgen så på den måten er vi klare for videre arbeid nå inn mot cupen i Rättvik.

Noen spesielle du vil løfte frem som utmerket seg?
Tja, her kunne man jo nevnt alle som var med bortover i helgen, men jeg tror ikke jeg er alene om å være litt ekstra imponert over Eirik Lunden i helgen, men tanke på at han har vært vekk en periode – han kom raskt inn i det og viste tydelig hva som bor i ham.

Hvordan ser treningsukene ut nå frem til Kosa Cup i Rättvik? 
Nå er det rinktreninger, egentreninger og barmark frem mot avreise neste fredag. Så skal vi sammen evaluere helgen som var og sette både felles og individuelle målsetninger for helgen i Rättvik.