Solberg møter Røa

Etter den gode seriestarten mot Mjøndalen drar Solberg inn til Bogstad for å møte Røa på onsdag kl 19:00. Røa tapte 6-3 for Stabæk i sin første kamp, men har imponert på forsesongen med flere gode resultater. Røa har mange unge spennende spillere og er et lag for fremtiden.

INFORMASJON FØR KAMPEN FRA RØA
Vi ønsker alle involverte velkommen til Ankerveien 130 og Røa Kunstisbane Bogstad. Selv om skiltingen ikke alltid er like enkel å tolke i hovedstaden, så skal man fint finne frem ved å plotte inn adressen eller navnet på en gps, Google Maps eller lignende.

Parkering kan gjøres på parkeringsplassen på Bogstad Golfklubb. For de som kjører elbil er det 4 ladepunkter (type2, CloudCharge) på parkeringsplassen ved Golfklubben, 10 ladepunkter (type 2, Oslo Kommune) i Golfstubben 21-15, samt en hurtiglader(CCS/Chademo) ved Kiwi Bogstad.

NB! Det er ikke lov å parkere langs Ankerveien eller på parkeringsplassene ved Bogstad Skole, men det vil være mulig å sette av passasjerer i den lille snuplassen ved Bogstad skole. Vi oppfordrer til at flest mulig kjører sammen og at de som kan benytter seg av kollektivtilbud, sykkel eller gange.

Inngangskontroll kan gjennomføres ved hovedinngangen ved billettsjekk/scanning og stikkprøver av personer med bager/sekker eller gjenstander som ikke er tillatt eller egnet på et idrettsarrangement (alkohol, slaggjenstander, ikke godkjent pyro/bluss gjenstander etc.)

Kampen vil Live streames på Veo-plattformen. For å følge kampen line online:

1 – last ned Veo Live appen
2 – registrer deg i appen
3 – søk opp Røa bandy i appen
4 – velg “follow” og du vil får varsel om og kan se live sending fra hjemmekamper hos Røa

Du kan også følge kampen live via Min Bandy i linken nedenfor.

LIVEBANDY