Thomas Moen #71

Du fortsetter som spiller også kommende sesong. Var det en enkel avgjørelse og hvorfor landet du på det?
Først og fremst så synes jeg det er utrolig gøy å spille fortsatt og jeg føler fortsatt at jeg har noe å bidra med. Det er den viktigste motivasjonsfaktoren. Samtidig vet jeg at det har vært et ønske fra de andre i trenerteamet og spillerne så valget var således ganske enkelt. Jeg forbereder meg for å spille også vil tiden vise hvor mye spilletid det vil bli. Det er hard kamp om plassene på laget.

Simon kom inn som lagleder under sluttspillet, hvordan ser du på hans innsats og deres samarbeid?
Veldig positivt med Simon inn i trenerteamet. Han har lang erfaring som spiller i Solberg og med tydelige tanker om hva vi kan forbedre. Dette jobbes med nå i det daglige treningsarbeidet. Han er tydelig i kommunikasjonen og involverer mange i beslutningene som skal tas. Jeg synes han passer bra inn i det teamet vi allerede har.

Hvordan blir deres roller etterhvert som dere går på is?
Det vil fungere slik at det vil bli Simon, Bjørn og Erik som er trenere på isen, og jeg er mest spiller på treningene. Dette har jeg god erfaring med fra de siste 15 årene, det kommer til å fungere bra. Planen for innhold på treningene vil trenerteamet legge i fellesskap også vil nok Simon være den mest aktive på isen som trener.

Hvordan ser du på troppen og laget foran kommende sesong?
Spillertroppen ser ganske bra ut synes jeg. Vi har fått trent ganske bra de siste månedene før ferien og har startet bra nå i August. Utfordringen nå blir først og fremst og få god kvalitet gjennom hele høsten, både på barmark og på rink. Vi har mistet Petter som etterlater seg et rom som må fylles. Det kommer til å merkes, men det blir en utfordring vi må løse, og en mulighet for noen andre til å ta ansvar. Eirik Lunden er tilbake og det er positivt. Han ser bra ut på trening. Vi vet jo hvilket toppnivå han har så det blir absolutt en forsterkning for troppen. I tillegg så forventer jeg at unggutta tar ytterligere steg. Bjerkeset og Hellum spilte jo stort sett fast i fjor, og vi har 2-3 stk. til som har potensiale til å gjøre det i år.

 

Thomas kommer til å spille med drakt nr 71.