Thriller mot Stabæk venter

På onsdag skal det avgjøres på Plassen der Stabæk tar i mot Solberg til en meget viktig kamp kl 19:00. Solberg ligger på den viktige 4.plassen før kampen og er avhengig av å ikke tape mot Stabæk for å beholde topp 4 og få hjemmebanefordel i kvartfinalen. Taper man kampen går Stabæk forbi og man må starte borte mot enten Ready eller Stabæk i kvartfinalen. Klarer man uavgjort eller vinner begynner man hjemme mot enten Stabæk eller Ullevål / Mjøndalen. Alt dette er avhengig av at Ready slår Høvik hjemme som er veldig sannsynlig. Ready tar da bronsen.

Sendingen starter ca 18:45 med Eirik Halvorsen og Marius Austad som kommentatorer. Kampen kan du se i vinduet nederst i saken.

INFO TIL TILSKUERE
Stabæk bygger opp til en publikumsfest der næringslivet spanderer kampbillett på alle som vil komme. Fra kl 17:30 er det muligheter for hele familien å kjøpe seg middag og deretter få med seg isoppvarmingen fra kl 18:00. De 500 første på plass er med i trekningen av en flott støvsuger fra Miele, bandyutstyr fra KOSA, sesongkort 24/25, briller fra Sweet Protection og disposisjon av en BMW fra Bilia en helg.

Det er fremdeles arbeid rundt banen og derfor begrenset parkering. Det er lurt at dere parkerer bak Ringstabekk Ungdomsskole (ligger rett ved siden av banen). Innkjøring er fra Ringstabekkveien. Parkeringen innenfor porten til banen er stengt pga div aktiviteter i forbindelse med kampen – ikke åpen for innkjøring.

Du kan følge kampen live via Min Bandy i linken nedenfor.

LIVEBANDY