“Vi vil forsvare gullet”

Christopher Nålby har skrevet under en ny kontrakt med Solberg og gjør dermed sin 11. sesong som Solberg spiller etter overgangen fra Drammen i 2012. Christopher kom til klubben som juniorspiller og har for hver sesong utviklet seg og toppet det med å bli kåret til årets spiller i Solberg av medspillerne og støtteapparatet. Christopher spilte høyere i banen enn tidligere og bidro med mange mål, spesielt i en periode hvor Sondre Kristoffersen var ute. Avslutningen på sesongen ble også minneverdig da Christopher endelig vant sitt første NM-gull i sin 5. NM-finale.

Først av alt, for en avslutning på sesongen, både for laget og for deg personlig med utmerkelsen som årets spiller?
Avslutningen på sesongen var ekstremt morsom å være med på! Vi går inn i en finale med masse selvtillit etter å ha spilt oss opp etter gode sluttspillkamper mot Drammen og Ready, hvor vi viser hvor gode vi kan være. Å vinne NM-gull i år etter å ha gått tapende ut av flere finaler de siste årene er ekstra deilig. Det å få årets spiller i denne sesongen er noe som også settes høyt!

Trenerteamet er klart og Simon Stavis er inne fra start etter sin inntreden i sluttspillet. Hvordan ser du på Simon og Thomas som duo?
Det er et trenerteam som jeg har tror på, de kan få til et god utvikling. To tidligere gode spillere som har mye å tilføye en spillergruppe. Thomas har gjort en god jobb de siste årene og vært viktig for oss. Simon mener jeg kan være med på å forsette den gode utviklingen, akkurat som hans bror Mathias gjorde i den tiden han var inne i den rollen. Jeg mener de to sammen vil gjøre en god jobb.

Dere har vært i gang med barmarken en stund, hvordan føler du det går?
Barmarken har startet og det er ikke høydepunktet for de fleste. Men vi er i gang og jeg føler at Bjørn har et godt tak på gjengen. Det er en spillergruppe som trener bra.

Hva er dine tanker om kommende sesong?
Jeg ser frem til den. Håper vi setter vårt spill tidligere enn det vi klarte sist sesong. Det blir bra å komme i gang igjen på is, og nå som vi er regjerende norgesmestre er målet for kommende sesong er å beholde den posisjonen.